Gsm : 0497 38 59 65 0497 38 59 65

Sinaasappelsabayon

Datum: 03/05/2019

Sinaasappelsabayon

Benodigdheden

25 gr versgeperst sinaasappelsap – 25 gr Grand Marnier – 70 gr witte wijn – 70 gr suiker – 5 eierdooiers

Bereidingswijze

  • Plaats de vlinder.
  • Doe alle ingrediënten in de beker: 7 min./ 70° / snel.3
  • Schenk in een wijnglas en werk af met een beetje sinaasappelzeste.
Cookie-instellingen aanpassen

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen.

Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.

  • Instellingen aanpassen
  • Alle cookies accepteren en verdergaan naar de site