Gsm : 0497 38 59 65 0497 38 59 65

Rabarberconfituur met chocolade

Datum: 24/05/2020

Rabarberconfituur met chocolade

Benodigdheden 

1 kg rabarber - 500 gr geleisuiker - 1 gr gerookte paprikapoeder - 100 gr fondantchocolade

 

Bereidingswijze

  • Snijd de rabarber in stukken en doe in de beker: 5 min./100°/snel.1 (zonder maatbeker)
  • Voeg de suiker er bij met de paprikapoeder: 10 min./110°/snel.3 (met spatdeksel)
  • Doe er de chocolade bij: 15 sec./snel.3
  • Giet in glazen potjes, sluit direct en laat afkoelen.

 

Gerookte paprika (Mill&Mortar) bestel
Glazen potjes met schroefdeksel (ook ideaal om yoghurt in te maken) bestel
Cookie-instellingen aanpassen

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen.

Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.

  • Instellingen aanpassen
  • Alle cookies accepteren en verdergaan naar de site