Gsm : 0497 38 59 65 0497 38 59 65

Rabarberconfituur met chocolade

Datum: 24/05/2020

Rabarberconfituur met chocolade

Benodigdheden 

1 kg rabarber - 500 gr geleisuiker - 1 gr gerookte paprikapoeder - 100 gr fondantchocolade

 

Bereidingswijze

  • Snijd de rabarber in stukken en doe in de beker: 5 min./100°/snel.1 (zonder maatbeker)
  • Voeg de suiker er bij met de paprikapoeder: 10 min./110°/snel.3 (met spatdeksel)
  • Doe er de chocolade bij: 15 sec./snel.3
  • Giet in glazen potjes, sluit direct en laat afkoelen.

 

Gerookte paprika (Mill&Mortar) bestel
Glazen potjes met schroefdeksel (ook ideaal om yoghurt in te maken) bestel
Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Alles weigeren
Instellingen aanpassen
Sta alles toe
Cookie-instelling bewerken