Gsm : 0497 38 59 65 0497 38 59 65

Kooklessen, keukenmateriaal en workshops: Crea-Cook in Izegem

Crea-Cook biedt kookworkshops en kooklessen in Izegem aan, maar komt ook bij u koken aan huis voor iedere gelegenheid (feest, bedrijfsevent, teambuilding, ...). Ook voor demonstraties van keukenmateriaal kunt u bij ons terecht.

Nieuwe recepten

In onze kookworkshops hanteren we diverse formules, voor individuele personen, firma's of verenigingen. Regelmatig zetten wij nieuwe recepten op onze website. In onze webshop kan u keukenbenodigdheden online kopen. Lieve Debrabandere is de kok en bezieler van Crea-Cook. Haar hobby en passie groeide uit tot haar beroep. Haar toewijding voor de bereiding van lekker eten deelt ze met iedereen die dat wil. Lieve komt bij u thuis koken, maar u kan ook bij haar leren koken. Een mooie combinatie.

Demonstratie Thermomix

Voor demonstraties met de Thermomix kunt u eveneens bij Crea-Cook terecht. Lieve is officieel Thermomix-advisor. Interesse om geheel vrijblijvend kennis te maken met dit multifunctionele keukenapparaat? Blader dan verder. Schrijf u in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle kooklessen en allerlei nieuwigheden van Crea-Cook in Izegem. Ook voor alle andere vragen over bijvoorbeeld de Thermomix kan u terecht op onze contactpagina.

Crea-Cook

Crea-Cook - Thermomix

Thermomix

Thermomix

Crea-Cook - Koken aan huis

Koken aan huis

Koken aan huis

Crea-Cook - Kookcursussen & Workshops

Kookcursussen

Kookcursussen

Nieuwsbrief